perjantai 23. syyskuuta 2016

Normipäivä liittohallituksessa - uusi sarja alkaa!


Tervehdys arvon Korso-blogin lukijat!

Syksy on ollut vauhdissa jo hyvän aikaa, kuten on myös haku IOL:n liittohallitukseen toimikaudelle 2017. IOL:n liittokokous järjestetään marraskuun puolessa välissä ja silloin valitaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi hallituksen jäsenet.

Tästä intoutuneena sekä kentän pyynnöstä julkaisemme uuden uutukaisen tekstisarjan "Normipäivä liittohallituksessa", missä sukelletaan liittohallituslaisten arkeen. Näin myös te, rakkaat lukijat, pääsette näkemään syvemmin, miltä yksittäinen päivä liittohallituslaisen silmin näyttää. Jo huikean yhdeksän (9) kuukauden kokemuksella voin sanoa, että jokainen päivä on ollut erilainen. Tässä sarjassa kerrotaan liittohallituslaisten erilaisista päivistä vuoden mittaan. Blogissa tulee olemaan kaikkea 'normipäivästä' aina siihen kaikkein kiireisimpään päivärutistukseen asti.

Riipaisemme pintaa syvemmälle kokousten, palaverien, kannanottojen, vuosijuhlien ja sidosryhmätoiminnan maailmaan. Nyt viimeistään ne popparit esiin ja Korso-blogin ääreen, sillä jo viikonlopun aikana laitetaan ensimmäinen teksti ulos... ;)


Terkuin

Jenni
IOL:n viestintävastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti