keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kentällä tapahtuu: Poikkitieteellinen Mölkky


Uudenmaan isinööriopiskelijat UIO ry järjestää jo perinteeksi muodostuneen rentohenkisen mölkky-turnauksen jatkobileineen Helsingin keskustassa Kaisaniemen puistossa. Tapahtuma on kaikille avoin koulutusalaan tai kouluun katsomatta. Poikkitieteellinen mölkky järjestetään maaliskuun alussa, joten samalla kun kilpaillaan, päästään myös nauttimaan raikkaasta talvisäästä.

Mölkkyä pelataan neljän hengen joukkueissa. Tänä vuonna joukkueita otettiin kilpailemaan yhteensä 128 kappaletta, joten on suositeltavaa ilmoittautua nopeasti ettei vain jää kilpailun ulkopuolelle. Säännöt ovat perinteisen mölkyn mukaiset pistemääriä lukuun ottamatta. Tavoite on 40 pistettä ja sen ylittyessä joukkueen pisteet tippuvat kymmeneen. Kilpailussa on perinteisesti karsintakierrokset, josta ensimmäisestä jatkoon pääsee kaksi joukkuetta neljästä. Toisesta jatkoon pääsee vain yksi joukkue neljästä, joten osumatarkkuus on karsintakierroksilla valttia. Karsinnoista matka jatkuu puolivälierän ja välierän jälkeen finaaliin.

Tunnelma Kaisaniemessä oli mitä mainioin. Tilaisuus oli hienosti järjestetty, sillä tarjolla oli musiikkia, lämmintä juotavaa, vastapaistettua makkaraa sekä kilpailuhenkeä jatkobileitä tietenkään unohtamatta. Suosittelen lämpimästi kaikkia osallistumaan UIO:n Poikkitieteelliseen Mölkkyyn, sillä tämänkaltaiset tapahtumat ovat harvassa.

-Niko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti