torstai 21. huhtikuuta 2016

Kentällä tapahtuu: MaKuKi2016 & T-Itse Labra

SenIOR ry proudly presents: MaKuKi 2016

Maaliskuun 17. päivä. Torstai. Lähtöpaikka Seinäjoki. Päätepiste tuntematon. Ainoat asiat mitä osallistujat tiesivät etukäteen tästä reissusta olivat:

- Kolme bussia
- Kolme baaria matkan varrella
- Yksi haaaste
- Yksi jatkopaikka

Lähtötunnelmia Seinäjoen matkakeskuksessa torstaiaamupäivällä...

Matka kohti tuntematonta alkoi aurinkoisena torstaiaamupäivänä maaliskuun loppupuolella. Vähintään seuraavat 16 tuntia vietettäisiin reissussa, kaukana poissa kotoa. Suuri ja kirjava opiskelijahaalarijoukkio kokoontui Seinäjoen matkakeskukseen intoa puhkuen. Basson jytke kuului jo kaukaa, kun saavuin lähtöpaikalle. Kekseliäimmät kaverit olivat rakentaneet matkalaukusta vedettävän bilekeskuksen, joka luonnollisesti ajautui samaan bussiin kuin minäkin.
MaKuKi 2016 haalarimerkki ja Lauluvihko

Pääsimme starttaamaan kutakuinkin ajoissa. Matkanjohtajat olivat salamyhkäisiä ja jättivät tarkasti vastaamatta siihen tärkeimpään kysymykseen: ”Minne ollaan menossaa?” sekä sitä seuraavaan jatkokysymykseen ”Koska ollaan perillää?”

Matka rullasi mukavasti eteenpäin, kun muutaman tunnin ajelun jälkeen pääsimme ensimmäiselle varikkopysäkille Kauhajoen Grouviin. Tämän jälkeen matka jatkui kohti määränpäätä hitaasti mutta varmasti. Toinen pysähdys oli Kankaanpäässä, missä yritimme saada yhteiskuvaa porukasta hieman kyseenalaisella menestyksellä. Viimeinen pysähdys ennen Tampereen loppubileitä oli Häijää ja Pub Nostalgia.

Ukulele - Insinööreille
MaKuKi:lla juhlittiin samalla 18 vuoden ikään päässyttä SenIOR ry:tä. Bussissa laulettiin tietenkin onnittelulaulu useammalla kielellä, sillä vaihto-opiskelijat olivat myös osallistuneet tapahtumaan mukaan. Täysi-ikäisyyden saavuttanut SenIOR sai IOL:n ”ihanalta aluevastaavalta” eli allekirjoittaneelta (tämän siitä saa kun antaa seinäjokilaisille vapaat kädet tittelin päättämiseksi) sekä CentrIO ry:n varapuheenjohtajalta Toni Sinkkoselta lahjaksi pienen pääsiäismunan jaettavaksi koko hallituksen kesken. Lisäksi muistimme SenIOR:ia pienellä soivalla synttärikortilla... 

Tampereella yhdistimme voimamme paikallisten opiskelijoiden kanssa ja vietimme aivan mahtavan illan Unionissa T-itse labrojen jatkoilla. Yön pimeinä tunteina paluumatkamme alkoi ja Seinäjoen matkakeskus sarasti edessämme yhtäaikaa aamuauringon kanssa. Iso kiitos SenIOR unohtumattomasta matkasta!

-Jenni

Kaik yhes koos!

TIRO ry proudly presents: T-itse Labra


T-Itse – Labrat järjestettiin Tampereen insinööriopiskelijat TIRO ry:n toimesta jo 20. kerran!

”Ei ihan joka viikko” Tampereella käyvänä tulee yleensä reissun jossain kohtaa suunnattua siipiravintolaan syömään kunnon soosit ja siivet. Tällä kertaa tämä traditio sai luvan olla ensimmäinen asia, mitä kaupunkiin tullessa Elinan kanssa tehtiin. Hyvä alku reissulle siis!

Antti ja Pasi pitämässä insinöörimäistä rastia
Majoittumisen yhteydessä saatiin vielä Pasikin mukaan pöhinöihin. Tämän jälkeen suunnattiinkin jo kohti lähtöpaikkaa, jossa ihanaiset TIROlaiset meille luovittivat kaikki rastin pitämiseen tarvittavat tiedot. Pääsimme pitämään rastia Kaarle III –ravintolaan. Liittohallituksen onneksi ravintolassa oli puitteet oikein kunnossa ja pelastava Scrabble-pelikin löytyi talon puolesta.

Scrabble:n aloitussanana "INSINÖÖRI"
Rastin aiheena oli siis sovellettu Scrabble-peli, jossa osallistujat kehittivät kolmessa minuutissa laudalle mahdollisimman monta ja mahdollisimman insinöörimäistä sanaa. Kuten kuvasta nähdään, lähtösanana toimi sopivasti ”INSINÖÖRI” ja luotujen sanojen kirjo illan aikana oli.. Hmm.. huomattavan laaja.

Illan aikana muutamien osallistujien sanojen muodostus kävi turhankin lennokkaaksi, joten saimme pieneksi väliaikaviihteeksi ilon ja kunnian pestä koko Scrabble-pelin kaikki nappulat tuopeissa ja kuivatella pöytiä. Vastoinkäymisiä ei sen kummemmin ollut ja tapahtuman meininki oli erittäin hyvä, joten ei voi antaa kuin pistekorttiinkin monesti kirjoitetut kymmenen pistettä onnistuneesta illasta!

Illan kääntyessä yöksi menimme palauttamaan rastikortit ravintola Kaijakkaan, jonka jälkeen suuntasimme kohti Unionia Straight Outta pistoille, jotka toimivat T-Itse Labrojen jatkobileinä. Unionissa oli tunnelma käsinkosketeltavan kuuma ja porukkaa oli niin ettei henkilöä kohden kahta neliötä enempää lattiatilaa tainnut jäädä. Mutta sehän ei meininkiä ja bassojytkettä latistanut! Jatkoille oli saapunut myös SenIOR ry:n MaKuKi tapahtuman poppoo, jotka olivat lähteneet liikkeelle Seinäjoelta jo ennen puolta päivää.

Kreisi rastikierros ja kreisit bileet!

-Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti