maanantai 9. marraskuuta 2015

Paikallisyhdistysesittely #18: Hämeenlinnan Insinööriopiskelijat HIOP ry

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK:n Visamäen kampuksella toimii yksi Insinööriopiskelijaliiton paikallisyhdistyksistä. Hämeenlinnan Insinööriopiskelijat HIOP ry on perustettu vuonna 1992 ja tämä nuorekas yhdistys ajaa insinööriopiskelijoiden asiaa ja myös levittää insinöörikulttuuria Hämeenlinnan alueella.

Hämeenlinnan Insinööriopiskelijoilla ei ole kiinteää toimistoa, joten hallituksen jäsenet saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Täysin piilossa opiskelijoilta hallituslaiset eivät silti ole, sillä heitä tapaa aina tasaisin väliajoin esimerkiksi ständeillä.

Tämänhetkistä valtaa pitää hallituksessa puheenjohtaja Jami Jakonen ja hänen tukenaan toimii varapuheenjohtaja Ville Vestman.  Mikään hallitus ei kuitenkaan pyöri vain kahden ihmisen voimin ja hallituksen jäseninä toimivatkin seuraavat henkilöt:

Emma Heinänen, sihteeri
Jere Niemi, rahastonhoitaja
Rosa Aartolahti, koulutuspolitiikka ja tapahtumat
Eero Pekkala, www-vastaava
Sofia Teerikorpi, kumppanivastaava
Salla Anttonen, ASTin-vastaava
Arto Koivikko, hallituksen jäsen

Hämeenlinnan insinööriopiskelijatoimintaan voi lähteä mukaan myös hallituksen ulkopuolella yhteyshenkilöksi. Toimiston puuttumisen vuoksi hallitus ständeilee säännöllisesti, joten kaikki apukädet ovat tarpeellisia! HIOP saa mahdollisesti yhteisen toimiston HÄTÄ ry:n, eli paikallisen tradenomiyhdistyksen kanssa. Aikaa ja paikkaa toimistolle kukaan ei vielä osaa sanoa, mutta tälläiselle on kyllä näytetty vihreää valoa ja myös tarvettakin on.

Ständillä.
Wapputunnelmissa.
HIOP näkyy jäsenilleen ja myös muille ständien lisäksi tapahtumien kautta. Tapahtumista hyvänä esimerkkinä voidaan mainita yhteistyössä HÄTÄ ry:n kanssa järjestettävä Kumivene-risteily. Kaikki tapahtumat ovat luonnollisesti jäsenille hieman halvempia. Myös valtakunnallisiin tapahtumiin HIOP on osallistunut hyvin ja tänäkin vuonna ASTinille matkattiin yhdistyksen kyydissä. Wappuna HIOP lakittaa Sibelius-patsaan ja juhlii työväen juhlaa tarpeellisilla toimilla.

Hämeenlinnassa käydessä ei kannata tätä leppoisaa insinööriarmadaa ohittaa!


Facebook:                    https://www.facebook.com/H%C3%A4meenlinnan-Insin%C3%B6%C3%B6riopiskelijat-HIOP-ry-176951052340831/
Internetsivut:               http://hiop.insinoori.fi
Sähköposti:                  hallitus.hiop[at]gmail.com tai etunimi.sukunimi[at]student.hamk.fi
Osoite:                        Visamäentie 35 B,
                                  13100 HÄMEENLINNA

IOL:n liittokokous asetti vuoden 2015 liittohallitukselle ponnen, missä hallituksen jäsenet kiertävät aktiivisesti omia vastuuyhdistyksiään ja tutustuvat paikalliseen insinöörikulttuuriin. Todisteena tästä hallituksen jäsenet kirjoittavat esittelytekstit omista yhdistyksistään tähän blogiin.

HIOP ry:n esittelyn kirjoitti Hämeenlinnan aluevastaava Jukka-Pekka Salmela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti