maanantai 8. kesäkuuta 2015

Paikallisyhdistysesittely #11: Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry

Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry on perustettu vuonna 1982 ajamaan Jyväskylän insinööriopiskelijoiden etua ja yhdistys toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulussa insinööriopiskelijoiden koulutusalajärjestönä. JIO myös yleisesti valvoo insinööriopetuksen tasoa Jyväskylässä sekä tekee yhteistyötä eri koulutusalajärjestöjen ja opiskelijakunta JAMKOn kanssa. Yhdistykseen kuuluu noin 1300 jäsentä.

JIO vaikuttaa Jyväskylässä Rajakadun sekä Dynamon kampuksilla, joilta myös hallituksen jäsenet ovat tavoitettavissa. JIOn toimisto sijaitsee Rajakadun kampuksella tilassa FB21.

Yhdistyksen hallituksen toimijat vuonna 2015:
 
Minna Kurittu, puheenjohtaja
Oskari Hoppula, varapuheenjohtaja
Joonas Tikkanen, sihteeri
Joonas Pylvinen, rahastonhoitaja
Jarno Välinen, koulutuspoliittinen vastaava
Niki Honkonen, tutorvastaava
Perttu Ruuskanen, yhteyshenkilövastaava
Anni Mäkelä, huvi-, kulttuuri- ja liikuntavastaava
Tommi Kukkonen, huvi-, kulttuuri- ja liikuntavastaava
Juha Penttinen, viestintävastaava
James Pearce, Keski-Suomen Insinöörien hallituksen opiskelijaedustaja
Juuso Ohra-aho, KeHä-vastaava
Tero Kaikkonen, varajäsen
 
JIOlaiset vapputunnelmissa.

JIO ja Keski-Suomen Insinöörit K-SI perinteikkäässä Silta-illassa tutustumassa toisiinsa.
Yhdistys järjestää jäsenistölleen tapahtumia, kuten Megazonen sekä pikkujoulut yhdessä sote-opiskelijoiden kanssa. Jokavuotinen Tekniikan tempaus sekä Schaumanin patsaan lakitus kuuluvat yhdistyksen vappuperinteisiin. Yhdistys myös palkitsee vuosittain inssien parhaan opettajan. Uusimpana aluevaltauksena JIOlaiset ovat ryhtyneet tutustumaan sitsien järjestämisen saloihin. JIOn maskottina eri tapahtumissa on toiminut kelta-violettiasuinen ja -viittainen JIOmän, joka nähtiinkin pitkästä aikaa Joensuun IOP:llä.
 
JIOn toimintaan päästäkseen jäsenet voivat liittyä yhteyshenkilöiksi tai osallistua tapahtumiin sekä HuviKulLi-tiimiin, joka järjestää vuosittain muun muassa erilaisia saunailtoja ja muuta mukavaa. JIOlta ilmestyy myös joka kuun alussa julkaisu ”Kuukautiset”, joka on jäsenistölle osoitettu sähköposti kuukauden aikana tapahtuvista asioista ja ilmoituksista.
 
Paikallisia jäsenetuja ovat muun muassa halvemmat haalarit (etu n. 20€) sekä tapahtumiin edullisemmat pääsymaksut. Alennusta saa jäsenenä myös legendaarisen ASTin-risteilyn ja IOP:n bussimatkoista!

Suurena tulevaisuudensuunnitelmanaan JIOlla on nettisivujen uudistaminen tämän vuoden puolella. JIO on myös perustanut toimintansa kehittämistä varten erillisen yhdistyksen jäsenistä koostuvan strategiatyöryhmän, jonka avulla yhdistyksen toimintaa viedään eteenpäin jäsenistön hyväksi.
 

The legendary JIOmän.

JIO ry:n tavoittaa:

Internetsivut:                www.jio.fi
Facebook:                     https://www.facebook.com/Jklinsinooriopiskelijat
Instagram:                    @jio_ry
Twitter:                       @jio_ry
Sähköposti:                   hallitus[at]jio.fi
Osoite:                         Rajakatu 33,
                                    40200 JYVÄSKYLÄ


IOL:n liittokokous asetti vuoden 2015 liittohallitukselle ponnen, missä hallituksen jäsenet kiertävät aktiivisesti omia vastuuyhdistyksiään ja tutustuvat paikalliseen insinöörikulttuuriin. Todisteena tästä hallituksen jäsenet kirjoittavat esittelytekstit omista yhdistyksistään tähän blogiin.

JIO ry:n esittelyn kirjoitti Jyväskylän aluevastaava Rauha Repo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti