keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Paikallisyhdistysesittely #10: Centrian Insinööriopiskelijat CentrIO ry

Centrian Insinööriopiskelijat CentrIO ry on maaliskuussa 2015 syntynyt Kokkolan Insinööriopiskelijat KlaIO ry:n ja Ylivieskan Insinööriopiskelijat YlvIO ry:n lapsi. Aikaisemmin tunnettu KlaIO on perustettu vuonna 1983 ajamaan insinööriopiskelijoiden etuja Kokkolassa.

CentrIO toimii Centria-ammattikorkeakoulun Kokkolan pääkampuksella. Toimisto sijaitsee 1. kerroksessa lähellä siipeä, missä suurin osa tekniikan alan opiskelijoiden tunneista pidetään. Vierestä löytyy myös Centrian opiskelijakunta Copsan toimisto. Se, kuinka CentrIO toimii jatkossa myös Ylivieskan yksikössä, on vielä selvityksen alla.

Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu puheenjohtaja Topi Voltti sekä hallituksen jäsenet Osmo Simonen (koulutuspoliittinen vastaava), Maarja Park (sihteeri ja tapahtumavastaava), Markus Chanth (WWW-vastaava), Minttu-Maaria Raudasoja (tapahtuma- ja viestintävastaava), Asko Huttunen, Markus Haapala sekä Aale Järvi.

Rovaniemen IOP:lla.
CentrIO tekee yhteistyötä Copsan kanssa olemalla mukana yhden syksyn suurimman tapahtuman, Tursajaisten, järjestämisessä sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kanssa jokavuotisessa Inssit vs. Hoitsut&Sossut –tapahtumassa. Yhdistyksellä ei ole tällä hetkellä yhteyshenkilötoimintaa. Tarvittaessa se on saanut muilla kampuksilla apua lipunmyyntiin.

Syksyn tapahtumista Kissaristiäiset kokoaa opiskelijaväen kissahenkiselle rastikierrokselle. Get to Business –tapahtuma tammikuussa kokoaa yhteen kesätöitä metsästävät opiskelijat ja alueen kesätöihin rekryävät yritykset. Tapahtumapäivänä on yritysten luentoja sekä ständejä. Tänä vuonna osana tapahtumaa järjestettiin illalla myös coctailtilaisuus, jossa koulun entiset opiskelijat kertoivat kuinka he olivat päätyneet töihinsä ja mistä oli ollut apua matkan varrella. Tammikuussa järjestetään myös jo perinteiset Kuusenkaatajaiset sekä Ystävänpäiväbileet, jotka tänä vuonna olivat teemalla Love Boat.

Valtakunnallisten etujen lisäksi liiton korttia vilauttamalla saa paikallisia etuja Kilta Bar:sta, missä hallituksella on tapana kokoustaa.

ASTinilla napattu yhteiskuva, 2014.
Facebook:                     http://www.facebook.com/CentrIOry
Internetsivut:                http://www.centrio.fi
Sähköposti:                   hallitus.centrio[at]cou.fi tai etunimi.sukunimi[at]cou.fi
Osoite:                         Talonpojankatu 2,
                                    67100 KOKKOLA


IOL:n liittokokous asetti vuoden 2015 liittohallitukselle ponnen, missä hallituksen jäsenet kiertävät aktiivisesti omia vastuuyhdistyksiään ja tutustuvat paikalliseen insinöörikulttuuriin. Todisteena tästä hallituksen jäsenet kirjoittavat esittelytekstit omista yhdistyksistään tähän blogiin.

CentrIO ry:n esittelyn kirjoitti Kokkolan aluevastaava Elena Kiuru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti