maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kentällä tapahtuu: GeilausGaala



Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry järjesti tämän vuoden helmikuussa jo viidettä kertaa hohdokkaan keilaustapahtuman nimeltä GeilausGaala. Tapahtumaan osallistujat pääsivät kisailemaan Vaasan epävirallisesta keilaus- ja tietovisakuninkuudesta. Joukkueiden tarkoituksena oli keilata mahdollisimman hyvät pisteet sekä menestyä urheiluosuuden jälkeen vielä tietovisassa. Lisäpisteitä sai myös koko joukkueen yhdenmukaisesta pukeutumisteemasta. Kisailun viralliset jatkobileet, End of Tipaton, järjestettiin Leipätehtaalla. Ilta huipentui siihen, kun ”ammattiraati” valitsi ja julkisti kilpailun voittajan jatkoilla.

Liittohallitus sai kutsun tapahtumaan ja mehän tottakai lähetimme keilauksen ykkösjoukkueen matkaan. Minä elikkäs viestintävastaava Jenni sekä toinen KOPO:ista Niko lähdimme uljaana edustamaan IOL:n mainetta ja kunniaa Vaasaan. Saimme täydennystä joukkueeseen paikallisista insinööri- ja tradenomiopiskelijoista, mikä oli aivan mahtava tsäänssi päästä tutustumaan eri alojen toimijoihin hieman paremmin.

Ilta oli meidän joukkueen osalta aivan ”mahoton suksee” niinku ne lontoon murteela tahtovat sanoa. Omalta osalta keilaus ei menny ihan putkeen, mutta erityisesti Niko ja koko muu joukkue loisti senkin edestä. Keilaa kaatui ja pisteitä ropisi. Tunnelma oli aivan mieletön kun kaikki joukkueet pistivät kaikkensa peliin.

Gutsuvieraat -joukkue. Jälleen kerran ei voi muuta kuin kehua insinööri-
ja tradenomiopiskelijoiden yhteistyötä.

Teema-asuja löytyi jos minkälaista propellilippisjoukkueesta Kari Taalasmaa –haalarijengiin sekä kaikkea mahdollista siltä väliltä. Kuten viereisestä kuvasta voidaan huomata, IOL:n jengin teemana oli selvästi 20-luku fedoroita ja monokkeleita unohtamatta.

Tietovisassa pärjäsimme tasaisen vahvasti. Kymmenen kiperää kysymystä selvitettiin kunnialla tietoa, kokemusta ja joukkueen pelottavan toimivaa päättelykykyä hyödyntäen. Aivonystyröiden rasittamisen jälkeen jatkobileet olivat paikallaan. Siellä pääsimme tutustumaan uusiin ihmisiin ja luomaan hyviä kontakteja. Tällä kertaa Vaasan epävirallinen keilaus- ja tietovisakuninkuus ei lähtenyt Gutsuvieraiden mukaan, mutta muuten ilta oli oikein onnistunut :)

-Jenni

ps. Tapahtumasta löytyy lisää kuvia VIO ry:n nettisivuilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti