keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Paikallisyhdistysesittely #16: Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry

Ol niingu kotonas ja tervetulloo Raumalle! Satakunnan toisessa (paremmassa) lätkäkaupungissa Raumalla toimii yksi Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistyksistä. Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry on perustettu vuonna 1994 ja siihen kuuluu noin 250 jäsentä. Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa ja ajaa insinöörien ja muiden tekniikan alan AMK-opiskelijoiden etuja Rauman alueella Satakunnan ammattikorkeakoulussa sekä tuoda insinöörikulttuuria Raumalle.

Syksyn aikana muutoksia on tapahtunut yhdistyksen toimiston suhteen. Yhdistys muutti samoihin tiloihin paikallisen tradenomijärjestön Kilta ry:n kanssa. Tätä myöten myös insinöörikoulutus siirtyy Otan kampukselta Kanalin kampukselle.


Hallituksen tavoittaa siis Kanalin kampukselta toimistosta. Parhaiten RaunIO näkyy jäsenilleen kuitenkin koululla ständeillä ja erilaisissa tapahtumissa.

Esimerkiksi yhteistyössä Porin Insinööriopiskelijat PIO ry:n kanssa järjestettävä bussikalja vetää porukkaa joka vuosi kiertämään lähialueiden ravintoloita bussilla. Kaikki RaunIO:n tapahtumat ovat tietysti edullisempia liiton jäsenille ja kaikki oheistuotteet, kuten haalarit ja merkit, ovat myös myynnissä liiton jäsenille etuhinnoilla. Jäsenkortilla on mahdollista saada myös kuntosalikäyntejä halvemmalla ja myös muutamiin ravitsemusliikkeisiin on jo neuvoteltu edukkaampia hintoja jäsenille tuotteista. Hallitustoiminnasta kiinnostuneille järjestetään saunailta syksyn aikana.

Yhdistys elää tällä hetkellä mielenkiintoisia aikoja, sillä hallituksen jäseniä on lähtenyt toisiin tehtäviin tai vaihtoon. Hallitusta ajaa eteenpäin määrätietoisesti puheenjohtaja ja itse julistautunut Rauman ruhtinas Severi Suni. Hänen aisaparinaan toimii varapuheenjohtaja Ville Ellonen. Tämän lisäksi hallitukseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat henkilöt: Otto Nissi (viestintä- ja urheiluvastaava), Lasse Huotari (koulutuspoliittinen vastaava) ja Reija Jokela (rahastonhoitaja). 


Facebook:                    https://www.facebook.com/RaunIOry/
Internetsivut:               http://http://www.rauniory.fi/
Instagram:                   @rauniory
Sähköposti:                  raunio[at]rauniory.fi tai etunimi.sukunimi[at]student.samk.fi
Osoite:                        Satamakatu 26,
                                  26100 RAUMA

IOL:n liittokokous asetti vuoden 2015 liittohallitukselle ponnen, missä hallituksen jäsenet kiertävät aktiivisesti omia vastuuyhdistyksiään ja tutustuvat paikalliseen insinöörikulttuuriin. Todisteena tästä hallituksen jäsenet kirjoittavat esittelytekstit omista yhdistyksistään tähän blogiin.

RaunIO ry:n esittelyn kirjoitti Rauman aluevastaava Jukka-Pekka Salmela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti