keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Paikallisyhdistysesittely #7: Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry

Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry on on vaikuttanut Vaasassa jo vuodesta 1982. Toiminta sijoittuu pääasiassa Vaasan ammattikorkeakoulun Wolffintien yksikköön, jossa VIO:n toimisto sijaitsee (Yrkesakademin aulassa). Vaasan ammattikorkeakoulu on suuren remontin alla tällä hetkellä, minkä myötä myös toimisto tulee siirtymään uuden A-rakennuksen kellarikerrokseen kesän aikana. Siellä sijaitsee myös muita opiskelijayhdistysten tiloja.

VIO:n järjestämistä tapahtumista perinteikkäin lienee GeilausGaala & End of Tipaton, missä kisataan Vaasan epävirallisesta keilaus- ja tietovisakuninkuudesta. Perinteen määritelmää ainakin hipoo myös kolmena vuotena järjestetty Joulupubi, missä Jalluglögi virtaa ja joulupuuro maistuu yhteislaulun lomassa. Vaasassa insinöörikulttuuri on valitettavan pienissä määrin esillä, minkä vuoksi VIO on ottanut haasteen vastaan ja järjestää vappuna sitsit, joiden avulla he pyrkivät saamaan myös Vaasan osaksi insinöörien iloista elämäntapaa.

GeilausGaala.
VIO ry vastaa matematiikan kirjojen myynnistä insinööriopiskelijoille, mikä johdattaa paljon yksittäisiä henkilöitä toimistolle. Yhteyshenkilötoiminnan lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden osallistua VIO:n järjestämiin tapahtumiin järjestäjän osassa, johon esimerkiksi Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK:n tutorit ovat tarttuneet jo useina vuosina olemalla osana GeilausGaalan henkilökuntaa.


Paikallisina etuina ovat esimerkiksi halvemmat bileliput sekä matematiikan kirjat, mutta liiton korttia kannattaa vilauttaa myös El Gringon tiskillä, mikäli kaipaa halvempia hanajuomia.


Hallitus kokoustamassa toimistolla.
VIO:n hallitus koostuu seuraavista henkilöistä:

Ella Penttilä, puheenjohtaja
Heikki Holopainen, rahastonhoitaja ja varapuheenjohtaja
Antti Hurttila, sihteeri
Teemu Kilpiö, yritys- ja koulutuspoliittinen vastaava
Tuomas Ahteensivu, huvi-, kulttuuri- ja liikuntavastaava
Ville Kotala, huvi-, kulttuuri- ja liikuntavastaava
Jari Kähkönen, web- ja some-vastaava
Mira Rinta-Piirto, tiedotus- ja yhteyshenkilövastaava
Atte Liimatainen, ASTin-vastaava
Taruliina Niemi, varajäsen
Kopo, PJ ja sihteeri.
VIO:n tavoittaa:

Internetsivut:              http://vio.insinoori.fi/
Instagram:                  @vio_ry
Sähköposti:                 hallitus[at]vio.fi
Osoite:                       Wolffintie 30,
                                  65200 VAASA

IOL:n liittokokous asetti vuoden 2015 liittohallitukselle ponnen, missä hallituksen jäsenet kiertävät aktiivisesti omia vastuuyhdistyksiään ja tutustuvat paikalliseen insinöörikulttuuriin. Todisteena tästä hallituksen jäsenet kirjoittavat esittelytekstit omista yhdistyksistään tähän blogiin.

VIO ry:n esittelyn kirjoitti Vaasan aluevastaava Elena Kiuru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti