maanantai 15. syyskuuta 2014

Syysterveiset toimistolta

Syksy on alkanut jo täydellä teholla ja liittohallitukselta tuli viestiä, että uuden asiamiehen olisi hyvä esitellä itsensä vielä blogin puolella.

Täällä kirjoittelee Heini Ristell 27v Espoosta. Valmistun mediatekniikan insinööriksi Metropolian ammattikorkeakoulusta tänä syksynä. Ihan kylmiltään en hypännyt mukaan järjestötoimintaan, olen toiminut Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallituksessa, vuoden hallituksen jäsenenä ja vuoden puheenjohtajan roolissa.

Tulin Ulliksen vanhalle paikalle asiamieheksi, päävastuualueeni viestintä ja tutkimustoiminta. Aluevastuiksi minulle tuli Kotka, Lahti ja Turku. Näillä, ja varmasti myös muilla, paikkakunnilla minua näkee runsaasti tässä syksyn mittaan.

Pienenä muistutuksena, liiton viestintä kaipaa aina lisää juttuideoita niin verkko- kuin printtilehteenkin. Kun järjestätte paikallisyhdistyksessä tapahtumia, mistä voisi tulla hyvä juttu, niin vinkatkaa minulle. Juttuja saa toki myös kirjoittaa itse, virheitä ei tarvitse pelätä, viestintä tarkistaa ja korjaa kirjoitukset tarvittaessa. Ottakaa tapahtumista kuvia tukemaan ja piristämään kirjoitusta.

IOL ry on nyt myös Instagramissa ( @insinooriopiskelijaliitto ). Menkäähän seuraamaan ja merkitkää omat insinöörimäiset kuvanne hästagillä #IOLry

PS. Muistakaa TOTT! Vastausaikaa on syyskuun loppuun asti.

Nähdään kentällä!
-HeiniHeini Ristell
Asiamies
Koulutus- ja tutkimusyksikkö
Insinööriliitto IL ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti