perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ilta ennen IOP:ta



Tervetuloa aurinkoiseen ja hiukan keväisesti jälkeen jääneeseen pohjolaan, Rovaniemelle. Huomenna alkaa insinööriopiskelijan vuoden kohokohta: IOP! Huomenna on luvassa hullun myllyä ympäri Rovaniemeä (ainakin alkuasukasväestön mielestä), ympäri Suomea saapuneita janoisia insinööriopiskelijoita, viihdettä, hauskaa ja live-musiikkia. 

Insinööriopiskelijaliiton hallitus on istunut Rovaniemellä jo torstaiaamusta lähtien ja osa hallituksen jäsenistä menetti yöjunaneitsyytensä tällä reissulla. Torstain ja perjantain kokoustimme, teimme ryhmätyöskentelyä tulevaisuuden suunnitelmien suhteen sekä laadimme ennen kaikkea tärkeän kannanoton maamme hallituksen suunnitelmissa olevasta AMK-uudistuksesta. Ohessa linkki: http://www.uil.fi/portal/page?_pageid=157%2C21465&_dad=portal&_schema=PORTAL&newsid=254509

IOP-avajaiset Helsinki 2012 (IOL-FB)
Ohesta kuitenkin iloisempiin aiheisiin: kuten tiedämme, Insinööriopiskelijapäivät on järjestetty jo vuodesta 1992 lähtien, joten IOP on kirjoittajan kanssa ihan pirun junnu, mutta silti saavuttanut insinööriopiskelijoiden sydämissä järkkymättömän paikan. Vuorossa on tuttuun tapaan perinteinen tekniikka ja X, rastikierros ja jatkobileet. Tässä välissä kuitenkin monet insinööriopiskelijat tapaavat uusia tuttavia, verkostoituvat ja maistelevat maistuvia juomia siinä ja tässä välissä. Tehdään tästä reissusta jälleen ikimuistoinen aivan mahtava kokemus. Itse odotan jo innolla näkeväni kaikki innokkaat inssiopiskelijat haalareineen ja lakkeineen!

IOP-fiiliksin,
Norppa

Noora Nieminen
Hallituksen jäsen, kulttuuri
Insinööriopiskelijaliitto IOL ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti