maanantai 14. maaliskuuta 2022

Puheenjohtajiston kuulumiset


 

Heippa kaikki! Me ollaan Insinööriopiskelijaliiton puheenjohtajisto Nicole ja Tatu, tuttavallisemmin Tatu ja Patu. Ja ei, Tatu ei ole Tatu, vaan Patu.

Liittohallituksella vuosi on lähtenyt käyntiin oikein vauhdikkaasti. Koronatilanteen pikkuhiljaa hellittäessä olemme päässeet hyvin vauhtiin niin kenttätoiminnassa kiertelemällä ja tutustumalla paikallisyhdistyksiin kuin muussakin toiminnassa, kuten IOL:n toiminnan kehittämisessä, sidosryhmäyhteistyössä ja yleisesti liittoyhteisön toiminnassa. Heti kauden alussa pääsimme tapaamaan ja tutustumaan paikallisyhdistyskenttään liittohallituksen kanssa Insinööriliiton järjestämässä PuSiRaKo – koulutuksessa. Avustimme koulutuksissa ja järjestimme iltaohjelmaa hallitustoimijoille, valitettavasti koulutusviikonloppu jouduttiin järjestämään etänä alkuvuoden rajoituksien takia.

Myös hallituksemme tiimeillä on hyvä meininki päällä! Järjestötiimi on esimerkiksi päivittänyt paikallisyhdistyksille tarjoamaamme koulutustarjotinta, ja edunvalvontatiimi rakentaa parhaillaan uutta vaikuttamissuunnitelmaa IOL:n edunvalvonnallisen vaikuttamisen tueksi. Viestintätiimi on myös aktivoinut some-kanaviemme toimintaa ja suunnittelee monipuolista sisältöä vuoden ajalle. Tiimien toiminnasta kuulette lisää hieman myöhemmin, kun tiimit kertovat kuulumisensa täällä itse!

Meillä puheenjohtajistolla taas kädet ovat olleet täynnä hommaa hallituksen toiminnan koordinoinnissa ja suunnittelemisessa, sekä monien juoksevien asioiden hoitamisessa IOL:n sihteerin vaihtuessa alkuvuodesta.

Reilun kahden kuukauden aikana puheenjohtajisto on tehnyt töitä mm. alueellisen opintolainahyvityksen kokeiluun kannanoton parissa, joka toteutettiin yhdessä Tradenomiopiskelijoiden kanssa. Tapasimme Tradenomiopiskelijoiden hallitusta koulutuksen, yhteisten projektien sekä verkostoitumisen merkeissä. SAMOK:in väkeä on myös tavattu yhdessä Insinööriliiton kanssa koulutuksen laadun ja jatkuvan oppimisen aiheista. Pidimme maaliskuun alussa paikallisyhdistystemme puheenjohtajistojen ensimmäisen tapaamisen, jossa käsittelimme ajankohtaisia asioita liiton suunnalta, puheenjohtajistojen toivomia aiheita sekä kentän kuulumisia. IOL:n taloustyöryhmän järjestäytymiskokous pidettiin myös maaliskuun alussa.

Lisäksi olemme puheenjohtajistossa suunnitelleet ja työskennelleet kevään tulevien tilaisuuksien parissa ahkerasti.

Meillä ei tämän enempää tällä kertaa, mukavaa kevään alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti