perjantai 18. maaliskuuta 2022

Järjestötiimin kuulumiset

Järjestötiimin kuulumiset kentälle!

Tänään esittelyvuorossa on järjestötiimi. Tänä vuonna järjestötiimiin kuuluu Isa, Mikko, Outi ja Pauli. Heti alkuun vähän meistä tiimiläisistä. 


Isa Jeskanen on lähtöisin iki-ihanasta Joensuun Insinööriopiskelijoista, jossa toimi varapuheenjohtana. Isan vastuulla on häirintäyhdyshenkilönä toimimisen lisäksi KINRAn, WAIOn ja UIOn kummius. Isa opiskelee neljättä vuotta rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa Karelia-amk:ssa. Vapaa-ajallaan Isa kuluttaa vinyylilevyjä, nostelee raskaita asioita salilla ja viettää aikaa kavereidensa kanssa. Isan motto kuuluu seuraavasti: ”Ei toinna ressata”, eli tärkeintä on hetkessä eläminen eikä turhista asioista murehtiminen. 


Mikko Puukka on terveysteknologian opiskelija Turusta. Hänen järjestötoimintataustasta löytyy niin hallituksen jäsenen, kuin puheenjohtajankin roolit Turun insinööriopiskelijoiden riveissä. Liittohallituksessa Mikon vastuulla paikallisyhdistyksistä on UIO ja RINO, sekä piireistä KeHä. Vapaa-ajallaan Mikko pelailee tai katselee elokuvia, sekä viettää aikaa kavereidensa kanssa esimerkiksi opiskelijatapahtumissa. 


Outi Kostiainen opiskelee neljättä vuotta logistiikan insinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Hän on lähtenyt järjestötoimintaan Jyväskylän insinööriopiskelijoista, jossa hän toimi vuoden hallituksen jäsenenä ja toisen vuoden sihteerinä. Järjestötiimin lisäksi Outin vastuulla on paikallisyhdistyksistä JoIO, MIO, LapIO ja KoIO, sekä piireistä ITIÖ. Lisäksi hän toimii toisena viestintävastaavana yhdessä Kertun kanssa. Vapaa-aikansa Outi viettää tapahtumia kiertäen ja erilaisten käsityöprojektien parissa. 


Pauli ”Puli-MakkeNohynek toisen vuoden sähkövoimatekniikan opiskelija Metropolian ammattikorkeakoulusta. Ennen liittohallitusta Pauli toimi Automaatio-opiskelijoiden kilta ry:ssä tapahtumavastaavana, sekä luottamustoimissa sähköasennusliikkeessä. Paulin vastuualueeseen kuuluu LIRO, SAIO ja KeIO, sekä ITIÖ. Vapaa-aikanaan Pauli pelaa Crash Bandicootia ja harrastaa frisbeegolfia. 


Mitä järjestötiimi tekee?


Järjestötiimin pääasiallinen tehtävä on tukea ja kehittää paikallisyhdistystoimintaa. Vastuullemme kuuluu esimerkiksi Insinööriopiskelijaliiton tarjoamat koulutukset. Näin alkuvuodesta me käymme vanhat koulutukset läpi ja teemme niihin tarvittavat päivitykset. Päivitystyö ei kuitenkaan lopu tähän, sillä me tarkastelemme jo olemassa olevia koulutuksia ja kehittelemme uusia läpi vuoden.
Koulutuksien lisäksi yhtenä isompana projektina meillä on kehittää paikallisyhdistyksien yhteyshenkilötoimintaa, jotta saisimme ääntämme kuuluviin mahdollisimman laajasti koko kentälle, sekä Insinööriopiskelijaliiton dokumenttipankin rakentaminen.  


Järjestötiimin alkuvuosi


Alkuvuonna olemme keskittyneet pääasiassa koulutustarjottimeemme. Tällä hetkellä kaikki vanhat koulutukset on päivitetty ja valmiita kentälle! Osaa koulutuksista onkin jo pidetty paikallisyhdistyksille ja erittäin mielellämme pidämme niitä enemmänkin. Kuulemme myös mielellämme ideoita uusille koulutuksille ja palaute pidetyistä koulutuksista on erittäin arvokasta.

Koulutustarjottimen ohella olemme myös suunnitellut dokumenttipankkia paikallisyhdistyksille. Dokumenttipankkiin teemme dokumenttipohjia, joita paikallisyhdistykset voivat käyttää apuna omassa toiminnassaan.


Terveisin,

Järjestötiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti