maanantai 11. lokakuuta 2021

TRIOL On The Road 2021

Ihanaa viikon alkua ja TRIOL On The Road viikkoa! No mikä ihme on tämä TRIOL? TRIOL On The Road on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n ja Tradenomiopiskelijoiden yhteinen vuosittainen kampanja. Kampanjan tarkoituksena on käsitellä yhteisiä tärkeitä asioita. Tänä vuonna olemme keskittäneet teemamme työnhakuun ja sitäkin enemmän kesätyöhakuun.

Kesätyöhaut aikaistuvat vuosi vuodelta. Nykyisin monet kesätyöhaut aukeavat jo ennen vuoden vaihdetta. Tästä johtuen monille opiskelijoille kesätöihin hakeminen voi tulla pienenä yllätyksenä, kuten itsellenikin on käynyt useasti. Hyvän CV:n päivitys tai sen kokonaan uusiksi tekeminen vie reilusti aikaa. Toivon, että tämän viikon vinkit auttavat tulevassa kesätyönhaussa.

Kesätöihin hakeminen on jännittävää aikaa, varsinkin ensimmäisen vuoden opiskelijalle. CV:n ja työhakemuksen tekeminen voi tuntua työläältä, jos näitä ei ole aiemmin joutunut tekemään. Insinööriliiton jäsenenä voit hyödyntää Insinööriliiton urapalveluiden asiantuntijoita. He osaavat neuvoa sinua tekemään vaikuttavan CV:n ja työhakemuksen.

Insinööriliiton jäsensivuille kirjautumalla pääset käsiksi moniin muihinkin työnhakua helpottaviin materiaaleihin. Jäsensivuilta löydät niin palkkatilastot, webinaaritallenteet kuin myös tulevat koulutukset. Itsekin näitä palveluja hyödyntäneenä, voin rehellisesti sanoa näillä olleen iso apu kesätöiden hakemiseen.

Toivottavasti tulevan viikon vinkit auttavat sinua tulevissa kesätyöhauissa ja saat mahdollisimman paljon irti TRIOL-viikosta!

 

Janne Jama

Varapuheenjohtaja

Insinööriopiskelijaliitto IOL ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti